1. Sekshoroscoop mei ’20

  Sekshoroscoop mei ’20

  Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van mei 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle speciale cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

  Waterman (20 januari – 18 februari)

  Oh waterman, jij bent van alle markten thuis, van vanille seks tot BDSM, voor jou is niks te ver. Je houdt van experimenteren en je gaat speels om met seksualiteit. Je weet altijd nieuwe standjes te introduceren zonder dat de stemming verdwijnt. Koop hier jouw special sterrenbeeld pakket.

  Vissen (19 februari – 20 maart)

  Jij als Vissen kent jouw partners lichaam door en door. Je weet precies....

  Lees meer »
 2. Daten tijdens quarantaine – Hoe doe je dat?

  Daten tijdens quarantaine – Hoe doe je dat?

  Daten en Corona

  Daten en corona. Deze twee dingend gaan niet echt goed samen. Normaal zou je naar een café gaan of naar een romantisch restaurant. Misschien iets avontuurlijker, zoals paintballen of lasergamen. Je spreekt met elkaar af en leert elkaar zo kennen. Dit gaat natuurlijk veel makkelijker dan nu, met alle voorzorgsmaatregelen.

  Facetimen, wandelen op 1,5 meter afstand, picknicken. Dit zijn allemaal dingen die de meeste mensen doen nu tijdens de corona crisis. Maar dat wordt snel oud. Hoe kan je nou .....

   

  Lees meer »
 3. Het populairste seksspeeltje van 2020!

  Het populairste seksspeeltje van 2020!

  Het populairste seksspeeltje van 2020! 

  De Satisfyer Pro 2 - Next Generation

  Lees meer »
 4. Grand Opening: PleasureToys.nl

  Grand Opening: PleasureToys.nl

  Wie zijn wij?

  PleasureToys.nl is een nieuw en uniek bedrijf, opgericht in 2019, met als doel om de markt voor erotische speeltjes opnieuw te definiëren. Bij PleasureToys.nl vinden we dat seksspeeltjes en toebehoren beschikbaar moeten zijn voor iedereen, ook voor mensen met een kleinere portemonnee.

  Daarom kan je bij ons alle soorten toys, van de grootste merken zoals Durex, Satisfyer, Doc Johnson en meer, het aller goedkoopst bestellen. Nergens anders vind je onze seksspeeltjes .....

  Lees meer »