1. Duurzaam shoppen bij PleasureToys.nl

  Duurzaam shoppen bij PleasureToys.nl

  Wil je graag klimaatneutraal shoppen? Dan ben je bij PleasureToys.nl aan het goede adres. Wij doen er alles aan om zo energiezuinig en klimaatneutraal te zijn als bedrijf. In deze blog lees je alles over welke maatregelen wij nemen als webshop om onze voetafdruk op het klimaat zo klein mogelijk te houden. Heb je andere vragen of suggesties hoe wij nog energiezuiniger kunnen zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

  Verpakking

  Alle seksspeeltjes en kleding die je bij ons besteld worden verpakt in een kartonnen of plastic verpakking, dit is nodig voor de hygiëne en verzegeling van de producten. Toch proberen wij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken voor...

  Lees meer »
 2. Horoscoop juni ’20

  Horoscoop juni ’20

  Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van juni 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle specialee cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

  Waterman (20 januari – 18 februari)

  In tegenstelling tot de Maagd, ben jij wel fan van one-night-stand. Je wilt graag experimenteren en je bent heel speels in bed. Ook raak je heel opgewonden van de gedachte om seks te hebben met iemand die onbereikbaar is. Denk aan je buurman/vrouw of je baas.

  Vissen (19 februari – 20 maart)

  Jij bent een van de meest romantische tekens. Je hebt liefst een partner die...

  Lees meer »
 3. Horoscoop mei ’20

  Horoscoop mei ’20

  Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van mei 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle speciale cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

  Waterman (20 januari – 18 februari)

  Oh waterman, jij bent van alle markten thuis, van vanille seks tot BDSM, voor jou is niks te ver. Je houdt van experimenteren en je gaat speels om met seksualiteit. Je weet altijd nieuwe standjes te introduceren zonder dat de stemming verdwijnt.

  Vissen (19 februari – 20 maart)

  Jij als Vissen kent jouw partners lichaam door en door. Je weet precies....

  Lees meer »
 4. Daten tijdens quarantaine - Hoe doe je dat?

  Daten tijdens quarantaine - Hoe doe je dat?

  Daten en corona. Deze twee dingend gaan niet echt goed samen. Normaal zou je naar een café gaan of naar een romantisch restaurant. Misschien iets avontuurlijker, zoals paintballen of lasergamen. Je spreekt met elkaar af en leert elkaar zo kennen. Dit gaat natuurlijk veel makkelijker dan nu, met alle voorzorgsmaatregelen.

  Facetimen, wandelen op 1,5 meter afstand, picknicken. Dit zijn allemaal dingen die de meeste mensen doen nu tijdens de corona crisis. Maar dat wordt snel oud. Hoe kan je nou daten tijden quarantaine en het spannend houden? Wij bij PleasureToys.nl geven jou alle tips die je nodig hebt.

  Spelen op afstand

  Verras je datingspartner met een...

  Lees meer »
Pagina