Geplaatst: 01 April 2020
Categorieën: Advies, Seks Tips, Relatie

Daten tijdens quarantaine – Hoe doe je dat?

Daten tijdens quarantaine – Hoe doe je dat?

Daten en corona. Deze twee dingend gaan niet echt goed samen. Normaal zou je naar een café gaan of naar een romantisch restaurant. Misschien iets avontuurlijker, zoals paintballen of lasergamen. Je spreekt met elkaar af en leert elkaar zo kennen. Dit gaat natuurlijk veel makkelijker dan nu, met alle voorzorgsmaatregelen.

Facetimen, wandelen op 1,5 meter afstand, picknicken. Dit zijn allemaal dingen die de meeste mensen doen nu tijdens de corona crisis. Maar dat wordt snel oud. Hoe kan je nou daten tijden quarantaine en het spannend houden? Wij bij PleasureToys.nl geven jou alle tips die je nodig hebt.

Spelen op afstand

Verras je datingspartner met een vibrerend eitje dat jij op afstand kan besturen. Aan de hand hiervan, weet jouw partner niet wanneer het plezier kan komen en houdt het jouw partner op het randje van zijn stoel.

Wil je de picknick wat spannender maken, dan kan je bij ons goedkoop erotische spellen kopen, onder andere seks kraskaartjes en The Oral Game zijn erg populair in deze tijd. Zorg wel dat je een beetje beschut zit. Je wilt natuurlijk niet betrapt worden, of toch juist wel?

Toch binnenblijven?

Vind je het toch niet prettig om buiten te zijn? Dan kan je natuurlijk van alles binnendoen. Maak je FaceTime sessie nog leuker door een leuk setje aan te doen en een paar pikante foto’s te sturen naar je partner. Hiermee maak je jouw partner helemaal gek en is de eerstvolgende keer dat jullie elkaar zien, nog leuker.

Is dit toch allemaal te spannend en te veel moeite? Er bestaan tegenwoordig tientallen datingssites zoals Tinder, Happn of Badoo die allemaal gratis zijn om te gebruiken. Er is er vast wel één die jij leuk vindt. Als het gesprek lekker loopt, kan je altijd zelf beslissen of jij jouw telefoonnummer geeft, of je Snapchat. Laat je matches alleen niet weten dat ze niet de enige zijn waarmee je praat.

Terug naar de vorige pagina

Daten tijdens quarantaine – Hoe doe je dat?