Geplaatst: 28 Mei 2021
Categorieën: OTOUCH, Seksspeeltjes, Seks Tips, Merken, Mannen

OTOUCH Breidt Uit Met Twee Nieuwe Modellen

Merk OTOUCH banner
Merk OTOUCH banner 2

OTOUCH is het merk achter de bekende en populaire masturbators zoals de Airturn1, Airturn2, Chiven1, Chiven2 & Chiven3. Deze masturbators voor mannen geven het meest realistische gevoel van stimulatie, zowel oraal als anaal. Bovendien zijn de Chiven masturbators zelfverwarmend voor een extra fijn gevoel.

Maak kennis met Ninja 1 & Airturn 3

De populaire OTOUCH collectie staat bekend om zijn intelligente automatische masturbators, die zorgen voor realistisch oraal genot. En nu voegt OTOUCH twee nieuwe items toe aan haar collectie die je niet wilt missen. Na Airturn 1 en 2 zijn we blij om het vervolg te introduceren: Airturn 3, die fantastische stimulatie biedt met een realistische anale sensatie. Een andere geweldige toevoeging aan de collectie is de fluisterstille NINJA 1, de eerste in zijn soort in de OTOUCH productfamilie. De NINJA 1 masturbator trakteert hem op een fantastische ervaring, vergelijkbaar met orale seks. Dankzij de discrete behuizing en de fluisterstille motor is deze masturbator een echte ninja onder de seksspeeltjes.

Merk OTOUCH logo

OTOUCH Airturn 3

OTOUCH - Airturn 3 Masturbator

De OTOUCH Airturn 3 masturbator trakteert zijn gebruiker op een realistische anale ervaring met een nauwe opening en een verwijderbare zachte siliconen sleeve die is voorzien van nopjes en ribbels die zorgen voor optimale stimulatie. De masturbator ligt comfortabel in de hand en is voorzien van een anti-slip patroon. De masturbator beschikt over 18 intense vibratiestanden en 3 verschillende zuigfuncties. Schakelen tussen de verschillende functies is een fluitje van een cent met de knoppen aan de bovenkant.

Bestel nu

OTOUCH Ninja 1

OTOUCH - Ninja 1 Masturbator

De OTOUCH Ninja 1 masturbator trakteert hem op een fantastische ervaring, vergelijkbaar met orale seks. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van een tong die zorgt voor een optimale stimulatie van de penis en het realistische gevoel van orale seks. Dankzij de discrete behuizing en fluisterstille motor is deze masturbator een echte ninja onder de seksspeeltjes. De masturbator heeft een verwarmingsfunctie waarmee het speeltje kan opwarmen tot een temperatuur van 45 graden. De Ninja wordt geleverd met een handige opbergtas en kan worden opgeladen met een USB-kabel.

Bestel nu

OTOUCH - Een unieke ervaring voor mannen

Een uitgebreide lijn van intelligente masturbators - OTOUCH heeft een uitgebreide collectie masturbators met functies die zorgen voor realistische orale stimulatie en een ongelooflijke ervaring. Ze hebben elk unieke functies, sommige zijn verwarmbaar, bieden intense vibraties of zuigen met of zonder verschillende patronen. Eén ding is zeker: ze zijn allemaal uniek, fluisterstil, waterproof, en niet te missen in je selectie.

OTOUCH - Ninja 1 Masturbator voorkant OTOUCH - Ninja 1 Masturbator opening OTOUCH - Ninja 1 Masturbator achterkant
OTOUCH - Airturn 3 Masturbator voorkant OTOUCH - Airturn 3 Masturbator opening 1 OTOUCH - Airturn 3 Masturbator opening 2
Terug naar de vorige pagina

OTOUCH Masturbators Uitbreiding