Geplaatst: 01 Mei 2020
Categorieën: Advies, Seks Tips, Relatie, Horoscoop

Sekshoroscoop mei 2020

Sekshoroscoop mei 2020

Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van mei 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle speciale cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Oh waterman, jij bent van alle markten thuis, van vanille seks tot BDSM, voor jou is niks te ver. Je houdt van experimenteren en je gaat speels om met seksualiteit. Je weet altijd nieuwe standjes te introduceren zonder dat de stemming verdwijnt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij als Vissen kent jouw partners lichaam door en door. Je weet precies wat ze lekker en fijn vinden, ze hoeven het niet eens aan te geven of jij bent het al aan het doen. Je gaat af op wat jouw partners lichaam jou zegt en hier speel jij op in.

Ram (21 maart – 19 april)

Deze maand is perfect om nieuwe en spannende seksuele ervaringen te ondervinden. Je bent een vurige mix van energie en taaiheid. Je hebt de kracht om je partner te verbazen met je trucjes in bed.

Stier (20 april – 20 mei)

Seks met jou als stier is geweldig. Je bent heel sensueel en je uithoudingsvermogen is groot. Je houdt ervan als je partner op details let, zoals kaarsen aansteken, een massage of muziek op zetten. Hier geniet je van en wil daardoor ook je partner veel plezier geven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je bent heel nieuwsgierig en energiek, je staat ervoor open om nieuwe dingen bij te leren en je bent zeker niet vies van speeltjes te gebruiken tijdens de seks om jou of jouw partner nog meer genot te geven. Probeer ook eens je partner een cadeautje te geven om jullie seksleven nog meer levendiger te maken.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Voor jou is seks een emotionele ervaring. Hierdoor laat je jouw meest gevoelige emoties de vrije loop tijdens seks. Je kijkt niet raar op van veel geluid maken en zeggen wat jij wilt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw wil je krijg gedomineerd en domineren in bed. Jij bent best romantisch ingesteld, je bent liefdevol en gepassioneerd, hierdoor geef je jouw partner het gevoel dat ze in een romantische film terecht zijn gekomen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Hoe langer jij een relatie hebt des te intenser en sensueler de seks wordt. Jij bent in het begin preuts en durft niet veel nieuws te doen, maar als jouw partner je veel zelfvertrouwen geeft, kan je gaan openbloeien en sta je voor meer verschillende standjes en ervaringen open.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Voor jou hoeft al dat kinky gebeuren niet. Voor jou draait het om een mooie en sensuele ervaring. Het liefst heb je seks met je partner en niet met een wildvreemde die je op een avondje stappen hebt leren kennen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Om seks met jou te hebben, moet je niet preuts zijn. Jij bent heel intens in bed, je houdt ervan om grenzen bij je partner op te zoeken en kijken hoe ver en kinky je het kan krijgen. Een avond met jou zullen niet veel mensen vergeten.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent een beest in bed. Met jou is het nooit saai, je staat voor alles open, zelf op plekken waar het eigenlijk niet mag. Hoe spannender, hoe beter voor jou. Je houdt van experimenteren en je bent altijd op zoek naar het volgende avontuur.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als iemand jou leert kennen, zullen ze niet snel denken dat je kinky bent. Maar als je eenmaal je pokerface afzet, schuilt er een beest in jou. Je zoekt dit ook in jouw partner.

Terug naar de vorige pagina

Sekshoroscoop mei 2020