Geplaatst: 01 Juni 2020
Categorieën: Advies, Seks Tips, Relatie, Horoscoop

Sekshoroscoop juni 2020

Sekshoroscoop juni 2020

Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van juni 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle specialee cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

Waterman (20 januari – 18 februari)

In tegenstelling tot de Maagd, ben jij wel fan van one-night-stand. Je wilt graag experimenteren en je bent heel speels in bed. Ook raak je heel opgewonden van de gedachte om seks te hebben met iemand die onbereikbaar is. Denk aan je buurman/vrouw of je baas.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent een van de meest romantische tekens. Je hebt liefst een partner die veel onderneemt. Die als eerste begint met seks. Voor jou hoeft al dat dirty talk niet zo, je wilt iemand die lief en teder is. Heb je die gevonden, dan wil je voor eeuwig bij diegene blijven.

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw persoonlijkheid kan sommige mensen afschrikken, maar eigenlijk ben je heel rustig. Dus het kan jouw bedpartner verrassen hoe intens jij kan zijn in bed. Je vindt het ook wel geil als er vies tegen je gepraat wordt. Zoek deze maand je grenzen op, ben je normaal onderdanig, probeer nu dominant te zijn en vice versa.

Stier (20 april – 20 mei)

Als er een iemand van voorspel houdt, dan ben jij het wel. Het liefste heb je heel lang voorspel en maar een paar minuten echt seks. Je wordt hier heel opgewonden van, krijgen of geven, het maakt je niet uit. In bed, ben je heel sensueel en je hebt het liefst vaak en lang seks.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Speeltjes, lingerie en dirty talk. Voor jou is niets te gek. Heb je nog nooit geëxperimenteerd met speeltjes? Dan is deze maand perfect om een paar speeltjes aan te schaffen. Wat jij zoekt in een partner, is iemand die lang seks met je wilt hebben, maar ook tussendoor jou aan het lachen maakt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent van nature dominant, maar daarentegen wil je wel iemand hebben die jou ook met respect behandeld en met jou na de seks wilt knuffelen. Jij zult heel snel zeggen wat je wilt en wat je denkt, dat maakt jou de ideale bedpartner.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw vind jij het fijn als jouw bedpartner dominant is. Dit komt omdat het jou opwindt als je iemand jouw dominante persoonlijkheid in bedwang kan houden. Je bent van alle markten thuis, van lieve en zachte seks, tot ruige seks wat zelfs kan leiden tot SM.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij zult niet gauw een one-night-stand hebben, omdat je erg wantrouwend ben. Maar als jij iemand vindt waar je je helemaal op je gemakt voelt, dan springen de vonken er ook van af. Je hebt snel door wat je bedpartner lekker vindt, en daar ga je ook helemaal op in.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als het om geven en nemen gaat tijdens voorspel, wil jij het liefst nemen. Je geniet ervan als je ziet dat iemand z’n best doet om jou te bevredigen. Jij vindt het uiterlijk van je bedpartner heel belangrijk, en kan er ook opgewonden van raken als je er alleen naar kijkt. Als maar één dingetje niet goed klopt, sluit jij je mentaal en fysiek af.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Van alle sterrenbeelden, ben jij het meest op seks gericht. Je hebt boordevol fantasie, en zoekt daarom ook een partner die die fantasie ook deelt. Je houdt ervan als jouw bedpartner aangeeft wat die gene lekker vindt in bed, hierdoor kan jij je partner de ultieme ervaring geven.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent dol op avontuur en van flirten. Maar als jij eenmaal een partner hebt, ben je wel heel trouw. Je haakt snel af als je door hebt dat jouw partner niet dezelfde fantasieën deelt. In het teken van geven en nemen, ben jij heel goed in balans. Je luistert goed naar het lichaam van je partner, en je geeft zelf ook aan wat je lekker vindt. Hierdoor is seks met jou.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Wat jij zoekt, is een relaxte sfeer waar jij je op je gemak voelt. Ben je eenmaal relaxt, dan vergeet jouw partner de avond nooit meer. Voor jou hoeft al dat kinky gebeuren niet, jij wilt intieme seks en daarna wil je geknuffeld worden totdat je in slaap valt.

Terug naar de vorige pagina

Sekshoroscoop juni 2020