Wie zijn wij?

PleasureToys.nl is een klein en uniek bedrijf dat opgericht is in 2019 en zijn deuren heeft geopend op 1 januari 2020. Ons doel is om laagste prijs te bieden voor al onze seksspeeltjes, met meer dan 10.000 producten is er een ruim aanbod voor iedereen. Naast dat wij ons onderscheiden met onze lage prijzen proberen wij ook de best mogelijk klantenservice te bieden. Er staat elke dag tussen 10:00 en 23:00 een medewerker klaar om je te woord te staan of je berichten te beantwoorden via verschillende media.

Bij PleasureToys.nl begrijpen we dat erotische getinte producten een gevoelig onderwerp kunnen zijn. Misschien wil je niet dat huisgenoten of medebewoners weten wat jij besteld hebt. Bij ons ben je verzekerd van een 100% anonieme verzending en levering.

Je bestelling wordt altijd anoniem verpakt met afzender 'Postorder', daarnaast zal de PostNL bezorger nooit jouw pakketje bij de buren afleveren. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kan je er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Bij PleasureToys.nl ben je dus zeker van een volledig anonieme verzending.

PleasureToys.nl is beschikbaar voor klanten uit Nederland & België. In de toekomst verwachten wij uit te breiden naar verschillende Europese landen.

Bedrijfsinformatie

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of een klacht? Je kan direct contact met ons opnemen via de onderstaande manieren.

PleasureToys.nl is een dochteronderneming van Paas IT en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 72400463. Verdere bedrijfsgegevens zijn:

IBAN NL80 KNAB 0400 6906 24
BIC KNABNL2H
BTW NL002336258B53
Adres Schoonzichtlaan 146
2015 CV te Haarlem

Let op! Dit is alleen een correspondentieadres en geen bezoekadres.

Terug naar de vorige pagina

Over ons