Ruilen

Ruilen

Het kan zijn dat je onverhoopt een verkeerd product hebt besteld, het is toch niet wat je had verwacht, of je wilt het liever ruilen voor een ander product. Dat is natuurlijk geen probleem! Wettelijk gezien heb je altijd 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je het product ontvangt, bij PleasureToys.nl krijg je standaard altijd 30 dagen bedenktijd, binnen deze periode kan je zonder enige opgaaf van reden het product terugsturen mits deze in originele staat verkeerd.

Vanwege redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne kunnen wij verzegelde producten niet terugnemen wanneer de verzegeling gebroken is. Meer informatie kan je vinden op de Uitzonderingen pagina.

Hoe kan ik een product ruilen?

Je kan een product ruilen door contact op te nemen met onze klantenservice. De makkelijkste manier is om een bericht achter te laten via het formulier onderaan deze pagina. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Voorwaarden

  • Verzendkosten voor het terugsturen van het product worden NIET vergoed.
  • Verzendkosten die zijn betaald voor de bestelling van het product worden WEL vergoed.
  • Als het product defect is zullen verzendkosten voor het terugsturen van het product WEL vergoed worden.

Terugbetaling

Zodra een geretourneerd product, in originele staat en eventuele verzegeling niet gebroken is, bij ons ontvangen is zullen wij de kosten van het product en eventuele verzendenkosten terugstorten op je rekening. Dit is de rekening of methode waarmee de bestelling van het product geplaastst is. PleasureToys.nl is wettelijk verplicht om dit bedrag binnen twee weken, na het ontvangen van het product, terug te storten. Echter streven wij er naar om het bedrag binnen drie werkdagen terug te storten op je rekening.

Contactformulier

Neem contact op met onze klantenservice via het onderstaande formulier, je ontvangt binnen 24 uur antwoord op je bericht.

Terug naar de vorige pagina