Herroepingingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Om gebruik te maken van het herroepingingsrecht kunt u contact met ons opnemen via een van de onderstaande mogelijkheden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Vanwege redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne kunnen wij niet alle producten terugnemen. Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien de verzegeling nog intact is. Meer informatie kan je vinden op de Uitzonderingen pagina.

Bijlage - Model Herroepingsrecht

Het model herroepingsrecht kan hier gedownload worden of hieronder overgenomen worden.

Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan:

- Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*,
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*,
de levering van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroept/herroepen*

- Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangt bij producten]*

- [Naam consument(en)]

- [Adres consument(en)]

- [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)


* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Terug naar de vorige pagina

Herroeping