Betalen met AfterPay

Bij PleasureToys.nl kan je veilig, snel en betrouwbaar betalen met verschillende betaalopties. AfterPay is één van deze betaalmogelijkheden. Met een AfterPay kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af door in te loggen met je AfterPay account, je krijgt later van een factuur van AfterPay om de bestelling te betalen.

AfterPay Logo

Hoe betaal je met AfterPay?

Je kan eenvoudig betalen met een AfterPay door AfterPay te selecteren tijdens het bestelproces. Je zal doorverwezen worden naar de beveiligde omgeving van AfterPay om in te loggen. Klik hier om naar de site van AfterPay te gaan voor meer informatie.

Voordelen van AfterPay

  • Veilig en snel betalen
  • Aankopen zijn verzekerd
  • Makkelijk inloggen met je eigen account
  • Wij rekenen geen extra transactiekosten voor AfterPay

Betaling geweigerd?

Het kan zijn dat AfterPay de betaling weigert in het betaalproces. Dit kan veel verschillende redenen hebben zoals te veel openstaande bestellingen, ongeldige gegevens of verkeerde adresgegevens. PleasureToys heeft geen invloed op het besluit van AfterPay om een bestelling te weigeren. Wij adviseren om contact op te nemen met de klantenservice van AfterPay voor de precieze reden van weigering. Je kan altijd afrekenen met een andere betaalmethode zoals Billink of iDeal.

Betaal veilig, snel & discreet

Bij PleasureToys.nl ben je altijd verzekerd van een veilige betaling. Alle betalingen worden door onze betalingsprovider Mollie uitgevoerd. Alle transacties worden beveiligd en versleuteld over het internet gestuurd zodat de informatie niet te lezen is voor andere. Controleer altijd of er een (groen) slotje links bovenin de pagina staat als je betalingen doet.

Terug naar de vorige pagina

AfterPay