Betalen met Creditcard

Bij PleasureToys.nl kan je veilig, snel en betrouwbaar betalen met verschillende betaalopties. Creditcard is één van deze betaalmogelijkheden. Met een creditcard kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af door de kaartgegevens in te vullen in het betaalproces. Betalen met creditcard kan met de volgende kaarten American Express, Carte Bancaire, Maestro, Mastercard, Visa, Vpay.

Mastercard Logo

Hoe betaal je met Creditcard?

Je kan eenvoudig betalen met een creditcard door creditcard te selecteren tijdens het bestelproces. Je zal naar onze beveiligde betaalomgeving gaan om je creditcard gegevens in te vullen. Klik hier om naar de site van Mastercard te gaan voor meer informatie.

American Express LogoAMEX LogoCarte Bancaire Logo
Mastercard LogoMaestro LogoVisa LogoVpay Logo

Voordelen van Creditcard

  • Veilig en snel betalen
  • Aankopen zijn verzekerd
  • Makkelijk te gebruiken
  • Wij rekenen geen extra transactiekosten voor creditcard

Betaal veilig, snel & discreet

Bij PleasureToys.nl ben je altijd verzekerd van een veilige betaling. Alle betalingen worden door onze betalingsprovider Mollie uitgevoerd. Alle transacties worden beveiligd en versleuteld over het internet gestuurd zodat de informatie niet te lezen is voor andere. Controleer altijd of er een (groen) slotje links bovenin de pagina staat als je betalingen doet.

Terug naar de vorige pagina

Creditcard