Betalen met Bancontact

Bij PleasureToys.nl kan je veilig, snel en betrouwbaar betalen met verschillende betaalopties. Bancontact is één van deze betaalmogelijkheden speciaal voor Belgische klanten. Met Bancontact kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Met je digipass of kaartlezer is de betaling zo afgerond. Beschikbaar voor alle Belgische betaalkaarten.

Bancontact Logo

Hoe betaal je met Bancontact?

Je kan eenvoudig betalen met Bancontact door Bancontact te selecteren tijdens het bestelproces. Na het kiezen van de methode wordt je doorverwezen naar de online omgeving van Bancontact. Maak gebruik van de digipass of kaartlezer en volg de instructies via de betaalomgeving. Je ontvangt een bevestiging als de betaling gelukt is. Klik hier om naar de site van Bancontact te gaan voor meer informatie.

Voordelen van Bancontact

  • Veilig betalen met je eigen bank
  • Betalingen zijn direct afgerond, wij kunnen meteen aan de slag met jouw bestelling
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis!
  • Wij rekenen geen extra transactiekosten voor Bancontact

Betaal veilig, snel & discreet

Bij PleasureToys.nl ben je altijd verzekerd van een veilige betaling. Alle betalingen worden door onze betalingsprovider Mollie uitgevoerd. Alle transacties worden beveiligd en versleuteld over het internet gestuurd zodat de informatie niet te lezen is voor andere. Controleer altijd of er een (groen) slotje links bovenin de pagina staat als je betalingen doet.

Terug naar de vorige pagina

Bancontact