OTOUCH Logo

OTOUCH is een origineel merk sex toys van SHILOSH en richt zich op een jongere generatie volwassenen. OTOUCH biedt aan gebruikers van over de hele wereld een verhoging van de kwaliteit van hun seksleven. Uitzonderlijke lovetoys, spannende vormen en een flinke lading erotische energie. Wat je ook doet, breng je erotische dromen tot leven met de perfecte seksspeeltjes van OTOUCH. Wij zijn van mening dat seksspeeltjes een therapeutische waarde hebben, omdat ze variatie kunnen brengen in een relatie en druk kunnen wegnemen. Bestel nu goedkoop en snel bij PleasureToys.nl!

OTOUCH

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
producten

19 producten

 1. -25% Nieuw OTOUCH - Yu Vibrator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 2. -23% OTOUCH - Inscup 2 Luxe Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 3. -25% OTOUCH - Bloom Clitoris Vibrator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 4. -23% OTOUCH - Mushroom Siliconen Wand Vibrator - Teal-OTOUCH - PleasureToys.nl
 5. -23% OTOUCH - Mushroom Siliconen Wand Vibrator - Roze-OTOUCH - PleasureToys.nl
 6. -21% Speciale Masturbator Spoeler-OTOUCH - PleasureToys.nl
 7. -32% Beste mond masturbator OTOUCH - Airturn3 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 8. -43% OTOUCH - Super Striker Verlengende Penis Sleeve Met Vibraties - Rood-OTOUCH - PleasureToys.nl
 9. -43% OTOUCH - Super Striker Verlengende Penis Sleeve Met Vibraties - Zwart-OTOUCH - PleasureToys.nl
 10. -34% OTOUCH - Deven Automatische Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 11. -43% OTOUCH - Ninja1 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 12. -32% Beste OTOUCH masturbator OTOUCH - Airturn2 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 13. -34% OTOUCH - Airturn1 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 14. -40% OTOUCH - Chiven3 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 15. -40% Bestseller OTOUCH - Chiven2 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 16. -40% Populairste masturbator OTOUCH - Chiven1 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
 17. -32% OTOUCH - Macho Work1 Penis Pomp-OTOUCH - PleasureToys.nl
 18. -32% OTOUCH - Ripple Masturbator Sleeve-OTOUCH - PleasureToys.nl
 19. -29% OTOUCH - Decor2 Masturbator-OTOUCH - PleasureToys.nl
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
producten

19 producten

Het merk OTOUCH

De masturbators van het merk OTOUCH geven jou een gevoel van een heerlijke orale, anale of vaginale stimulatie! De masturbators van OTOUCH zijn daarnaast zelfverwarmend, makkelijk van te voren op te warmen zodat je masturbator warm is wanneer je begint. De masturbators hebben een mooie behuizing en zijn overal makkelijk mee naar toe te nemen. Ook zijn de sekstoys fluisterstil en waterproof. De OTOUCH masturbators liggen comfortabel in de hand en hebben een anti-slip profiel.

De zelfverwarmende functies behalen een temperatuur tot 45 graden celsius en deze functie is apart aan en uit te schakelen. De OTOUCH masturbators hebben tot 8 intense vibratie standen. Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende standen met de drukknoppen of joystick aan de bovenkant. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van noppen en ribbels en de zachte tong van de Ninja 1 masturbator trilt heerlijk mee voor een intense penis stimulatie en een heerlijk orgasme.

De masturbators van OTOUCH worden geleverd met een USB kabel zodat je jouw masturbator weer snel op kunt laden. Gebruik altijd een beetje glijmiddel op waterbasis op de penis of in de masturbator voor een comfortabel gevoel. Maak het speeltje na gebruik schoon met lauwwarm water en een toycleaner.

Masturbators van OTOUCH

De collectie OTOUCH vibrators bestaat uit verschillende vibrerende, verwarmende en zuigende masturbators. Deze populaire seksspeeltjes voor mannen zijn een perfecte toevoeging in elke slaapkamer. Door de verwarmende functie en het zachte siliconen zorgen deze masturbators voor een realistische anale of orale stimulatie. Met het makkelijke bedieningspaneel aan de bovenkant van de masturbators zijn de verschillende standen en functies makkelijk te regelen. Bekijk hieronder alle soorten OTOUCH masturbators.

NINJA 1 - Vibrerende en verwarmende masturbator

De NINJA1 masturbator zorgt voor een fantastische orale stimulatie en is bovendien zelfverwarmend. De opwarmfunctie brengt de masturbator tot een maximale temperatuur van 45 graden Celsius en kan apart aan en uit worden gezet. De masturbator heeft 8 vibratiepatronen en het is gemakkelijk om te schakelen tussen de verschillende instellingen met de knoppen aan de bovenkant. De masturbator is ook stil en waterproof.

Gebruik altijd wat glijmiddel op de penis voor extra comfort. De NINJA 1 wordt geleverd met een USB-kabel zodat je hem snel kunt opladen en een handige opbergtas. Maak het speeltje na gebruik schoon met lauwwarm water en een toycleaner.

AIRTURN 1 - Verwarmende Masturbator

De AIRTURN1 masturbator heeft een mooie, discrete behuizing. De Airturn1 masturbator ligt lekker in de hand en is voorzien van een volledig siliconen buitenkant. De masturbator is ook stil en waterproof. De 2 opwarmfuncties brengen je tot een maximale tempteratuur van 45 graden Celcius en kunnen apart aan en uit worden gezet. De masturbator beschikt over 7 verschillende vibratie standen. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van nopjes en ribbels die zorgen voor een optimale stimulatie van je penis. Zijn inbreng- of stootteller onthoudt de aantal stoten en zal de masturbatie veel verbeteren.

Gebruik altijd wat glijmiddel op de penis voor extra comfort. De Airturn1 wordt geleverd met een USB-kabel zodat je hem snel kunt opladen en een handige opbergtas. Maak het speeltje na gebruik schoon met lauw water en een toycleaner.

AIRTURN 2 - Zuigende masturbator

Geniet ervan! Deze luxe masturbator heeft een mooie, discrete behuizing. De AIRTURN2 Masturbator ligt lekker in de hand en is voorzien van een anti-slip patroon. De masturbator is ook stil en waterproof. De 2 opwarmfuncties brengen je tot een maximale temperatuur van 45 graden en kunnen apart aan en uit worden gezet. AIRTURN 2 heeft 5 zuig- en 6 vibratiepatronen. Het is heel gemakkelijk om te schakelen tussen de verschillende functies met de knoppen aan de bovenkant. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van nopjes en ribbels die zorgen voor een optimale stimulatie van je penis. Gebruik altijd wat glijmiddel op de penis voor extra comfort. Maak het speeltje na gebruik schoon met lauwwarm water en een toycleaner.

AIRTURN 3 - Zuigende masturbator

De AIRTURN3 Masturbator ligt comfortabel in de hand en is voorzien van een volledig siliconen buitenkant. AIRTURN 3 heeft 3 zuigpatronen, en 6 vibratie patronen (elk met 3 intensiteiten). Het is zeer eenvoudig om te schakelen tussen de verschillende functies met de Joystick aan de bovenkant. De verwijderbare zachte siliconen penishuls is voorzien van nopjes en ribbels die zorgen voor een optimale stimulatie van je penis. Gebruik altijd wat glijmiddel op de penis voor extra comfort. Maak de toy na gebruik schoon met lauwwarm water en een toycleaner.

CHIVEN 2 - Vibrerende en Verwarmende Masturbator

De CHIVEN2 masturbator zorgt voor een fantastische orale stimulatie en is ook nog eens zelfverwarmend. De opwarmfunctie brengt je tot een maximale temperatuur van 45 graden Celsius en kan apart aan en uit worden gezet. De masturbator heeft 6 vibratie patronen (elk met 3 intensiteiten) en het is gemakkelijk om te schakelen tussen de verschillende instellingen met de knoppen aan de bovenkant. De masturbator is ook stil en waterproof.

Gebruik altijd wat glijmiddel op de penis voor extra comfort. De Chiven2 wordt geleverd met een USB-kabel zodat je hem snel kunt opladen en een handige opbergtas. Maak het speeltje na gebruik schoon met lauwwarm water en een toycleaner.

CHIVEN 3 - Verwarmende Masturbator

De OTOUCH CHIVEN3 masturbator heeft een mooie, discrete behuizing en is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. De Chiven 3 Masturbator ligt lekker in de hand en is voorzien van een anti-slip patroon. De masturbator is ook stil en waterproof. De opwarmfunctie brengt je tot een maximale temperatuur van 45 graden Celsius en kan apart aan en uit worden gezet. De masturbator heeft 6 vibratiepatronen (elk met 3 intensiteiten) en het is gemakkelijk om te schakelen tussen de verschillende instellingen met de joystick aan de bovenkant. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van nopjes en ribbels die zorgen voor een optimale stimulatie van je penis.

Gebruik altijd wat glijmiddel op de penis voor extra comfort. De Chiven 3 wordt geleverd met een USB-kabel zodat je hem snel kunt opladen en een handige opbergtas. Maak het speeltje na gebruik schoon met lauwwarm water en een toycleaner.