Reviews, Ratings & Ervaringen

Eerlijke & betrouwbare reviews zijn belangrijk om te weten te komen wat andere klanten van onze producten en van ons als webshop vinden. Bij PleasureToys.nl proberen we zo transparant mogelijk te zijn over onze reviews, bijvoorbeeld hoe reviews verzameld worden of hoe wij verifiëren dat een reviewer echt iets bij ons heeft besteld. Op deze pagina lees je daar alles over.

Trustpilot Reviews

Wij vragen actief aan klanten om een review over ons achter te laten via Trustpilot. Een uitnodiging hiervoor wordt verstuurd, twee dagen nadat de een bestelling geplaatst is. Dit gebeurt volledig automatisch bij het plaatsen van een bestelling.

Het is voor PleasureToys.nl niet mogelijk om reviews via Trustpilot te verwijderen of aan te passen. De score die Trustpilot toont wordt bepaald aan de hand van de reviews van het afgelopen jaar. Indien je geen review uitnodigingen van Trustpilot wilt ontvangen is er een mogelijkheid om je af te melden onderaan de uitnodigingsmail.

Product Reviews

Voor elk product kunnen er ook reviews achtergelaten worden, deze worden alleen op de productpagina getoond. Wij vragen niet actief aan klanten voor ervaringsreviews van producten. Klanten kunnen op vrijwillige basis een review over een product achterlaten. Wij zullen de review binnen 24 uur beoordelen, hierbij controleren of het e-mailadres van de geplaatste review overeen komt met een bestelling van dat product.

Als je ingelogd bent heb je de mogelijkheid om je reviews terug te zien en aan te passen.

Product Score's

Elk product toont een score tussen de één en vijf sterren. Deze productscore is gebaseerd op reviews die door klanten zijn geplaatst. Indien er geen reviews door klanten zijn achtergelaten wordt de score gebaseerd op een aanbevolen populariteit die meegegeven wordt door onze leverancier. Deze populariteit is weer gebaseerd op het aantal verkopen door onze leverancier.

Vragen?

Als er vragen zijn over onze reviews, ratings en score, het gebruik ervan of totaal iets anders kan er altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice. Elke dag staat er een medewerker klaar op te helpen tussen 10:00 en 23:00.

Terug naar de vorige pagina

Reviews & Ratings