Wat is PakjeGemak?

Met PakjeGemak kies je makkelijk uit meer dan 3000 PostNL afhaalpunten in Nederland een locatie om je bestelling op te halen. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt waar je discreet je pakket kan afhalen. PakjeGemak is niet beschikbaar voor klanten uit België.

Locaties bij jou in de buurt

Via de PostNL locatiewijzer kan je een pakketpunt bij jou in de buurt opzoeken. Tijdens het bestelproces worden ook de dichtbijzijnde PostNL locaties getoond.

Voordelen van PakjeGemak

  • Makkelijk te gebruiken
  • Meer dan 3000 locaties
  • Discreet je pakket ophalen
  • Geen extra kosten

Hoe werkt PakjeGemak?

Tijdens het bestelproces kan je makkelijk kiezen voor PakjeGemak. Na het invullen van je adres heb je de keuze om je bestelling te laten bezorgen of op te halen. Vul niet het adres van het PostNL punt in maar gewoon je eigen adres, dit kan nodig zijn ter verificatie bij het ophalen van je pakket.

Maak een keuze tussen thuis bezorging of ophalen bij een PakjeGemak locatie, bij de keuze om je pakket op te halen krijg je een aantal keuzes voor de dichtstbijzijnde PostNL locaties. Selecteer jouw favoriete locatie en wij zorgen er voor dat je bestelling de volgende dag klaar ligt om opgehaald te worden.

Het pakket zal 7 dagen op het PostNL pakketpunt blijven liggen, als het pakket na 7 dagen niet is opgehaald zal het naar ons retour worden gestuurd. In dat geval zal de bestelling geannuleerd worden, je kunt dan opnieuw een bestelling plaatsen om alsnog je producten te ontvangen.

Terug naar de vorige pagina

Pakjegemak