1. Sekshoroscoop juni ’20

  Sekshoroscoop juni ’20

  Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van juni 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle specialee cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

  Waterman (20 januari – 18 februari)

  In tegenstelling tot de Maagd, ben jij wel fan van one-night-stand. Je wilt graag experimenteren en je bent heel speels in bed. Ook raak je heel opgewonden van de gedachte om seks te hebben met iemand die onbereikbaar is. Denk aan je buurman/vrouw of je baas. Koop hier jouw speciale sterrenbeeld pakket.

  Vissen (19 februari – 20 maart)

  Jij bent een van de meest romantische tekens. Je hebt liefst een partner die...

  Lees meer »
 2. Sekshoroscoop mei ’20

  Sekshoroscoop mei ’20

  Ontdek wat de sterren over jouw seksleven zeggen voor deze maand in de sekshoroscoop van mei 2020. Wil jij je partner extra verrassen deze maand? Dan is er voor elk sterrenbeeld een speciaal pakket te koop. In onze online seksshop kan je alle speciale cadeau pakketten kopen voor elk van de sterrenbeelden.

  Waterman (20 januari – 18 februari)

  Oh waterman, jij bent van alle markten thuis, van vanille seks tot BDSM, voor jou is niks te ver. Je houdt van experimenteren en je gaat speels om met seksualiteit. Je weet altijd nieuwe standjes te introduceren zonder dat de stemming verdwijnt. Koop hier jouw special sterrenbeeld pakket.

  Vissen (19 februari – 20 maart)

  Jij als Vissen kent jouw partners lichaam door en door. Je weet precies....

  Lees meer »