Grand Opening: PleasureToys.nl

Grand Opening: PleasureToys.nl

Wie zijn wij?

PleasureToys.nl is een nieuw en uniek bedrijf, opgericht in 2019, met als doel om de markt voor erotische speeltjes opnieuw te definiëren. Bij PleasureToys.nl vinden we dat seksspeeltjes en toebehoren beschikbaar moeten zijn voor iedereen, ook voor mensen met een kleinere portemonnee.

Daarom kan je bij ons alle soorten toys, van de grootste merken zoals Durex, Satisfyer, Doc Johnson en meer, het aller goedkoopst bestellen. Nergens anders vind je onze seksspeeltjes zo goedkoop terug.

100% Discreet 

Bij PleasureToys.nl begrijpen we dat erotische getinte producten een gevoelig onderwerp kunnen zijn. Misschien wil je niet dat huisgenoten of medebewoners weten wat jij besteld hebt. Bij ons ben je verzekerd van een 100% anonieme verzending en levering.
Je bestelling wordt altijd anoniem verpakt met afzender 'Postorder', daarnaast zal de PostNL bezorger nooit jouw pakketje bij de buren afleveren.
Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kan je er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Bij PleasureToys.nl ben je dus zeker van een volledig anonieme verzending.

Krijg de hele maand januari 5% korting op je eerste bestelling met code PLEASURE-2020