Wie zijn wij?

PleasureToys.nl is een nieuw en uniek bedrijf, opgericht in 2019, met als doel om de markt voor erotische speeltjes opnieuw te definiëren. Bij PleasureToys.nl vinden we dat seksspeeltjes en toebehoren beschikbaar moeten zijn voor iedereen, ook voor mensen met een kleinere portemonnee.
Daarom kan je bij ons alle soorten toys, van de grootste merken zoals Durex, Satisfyer, Doc Johnson en meer, het aller goedkoopst bestellen. Nergens anders vind je onze seksspeeltjes zo goedkoop terug.

Bij PleasureToys.nl begrijpen we dat erotische getinte producten een gevoelig onderwerp kunnen zijn. Misschien wil je niet dat huisgenoten of medebewoners weten wat jij besteld hebt. Bij ons ben je verzekerd van een 100% anonieme verzending en levering.
Je bestelling wordt altijd anoniem verpakt met afzender 'Postorder', daarnaast zal de PostNL bezorger nooit jouw pakketje bij de buren afleveren.
Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kan je er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Bij PleasureToys.nl ben je dus zeker van een volledig anonieme verzending.

Bedrijfsinformatie

Heb je vragen, opmerkingen of een klacht?? Je kan direct contact met ons opnemen via de onderstaande manieren.

PleasureToys.nl is een dochteronderneming van Paas IT en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 72400463. Verdere bedrijfsgegevens zijn:

IBAN NL80 KNAB 0400 6906 24
BIC KNABNL2H
BTW NL002336258B53
Adres Schoonzichtlaan 146
2015 CV te Haarlem

Let op! Dit is alleen een correspondentieadres en geen bezoekadres.

Terug naar de vorige pagina